ŠPENÁT A COTTAGE DO VAFLE

Vafle doma neděláme často, čistit vaflovač totiž není moje oblíbená disciplína :/  máte to taky tak? Jestli ano, někoho si na to čištění sežeňte a hurá na vafle 😀

INGREDIENCE: 

  • 4 vejce (od farmáře od happy slepic ideál)
  • 2 banány
  • 50 g baby špenátu
  • 100 g mandlové mouky (můžete si připravit i doma, prostě rozmixujete mandle na prášek - čerstvá varianta, mnohem lepší, než kupovat mouku už hotovou 😉 )
  • 125 g cottage
  • 1/2 lžičky sody
  • špetka soli pro výraznější chuť, himalájská je eňoňůňo
  • kokosový olej nebo máslo na vymazání mašiny

POSTUP:

Jdem na to? Rozehřejte vaflovač, hoďte všechny ingredience (krom oleje/ másla) do mixéru, zapněte :), mixujte :), vypněte , vymažte vaflovač, pečte vafle, ...zdobte. Studené či teplé, super na oba způsoby.

TOPING???

JEŽÍŠ, JÁ NEVÍM , CO DŘÍV!!!

DOBROU CHUŤ!

Photo by Prudence Earl on Unsplash