CHLÉB Z MANDLOVÉHO MÁSLA
BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, BEZ SOJI, BEZ CUKRU, snadnější chleba snad už ani neexistuje
INGREDIENCE:
- 4 vejce
- hrnek (250g) mandlového másla
- 1/2 lžičky soli (a pokud chcete jíst chleba jen na slano, přidejte oblíbené bylinky - já bazalku a tymián)
- lžička sody
POSTUP:
Rozehřejte troubu na 150°C. Připravte si ideálně silikonovou pečicí formu na menší chleba, nebo klasickou vyložte peč.papírem, ať jde chleba hezky z formy ven.
Důkladně v mixéru spojte všechny ingredience, těsto vlijte do formy a pokud chcete, posypte vršek oblíbenými oříšky či semínky (já sekané para).
Pečte 30 min, poté vyndejte, nechejte vychladnout a hurá na to.
Chleba je nádherně měkoučký a vůbec se nesype. Uvidíte 😉

