ZDRAVÁ SNÍDAŇOVÁ BUCHTA
bez lepku a laktózy, hotová v mžiku

INGREDIENCE na menší plech
- 2 banány
- 4 vejce
- ½ hrnku panenského kokosového oleje
- 2 lžíce medu
- 1 lžička jemně nastrouhané pomerančové kůry
- ½ hrnku kokosové mouky
- špetka soli pro zvýraznění chuti
- 1 lžička perníkového koření
POSTUP:
Zapněte troubu na 170°C. Plech vyložte pečicím papírem (klidně jej vymažte ještě i kokosovým olejem, buchta se vám bude lépe vyndávat). Oloupaný banán nakrájejte podélně a vyložte jím celou plochu plechu. Vymixujte společně zbytek ingrediencí, vylijte těsto na banány a hezky uhlaďte do roviny. Pečte 30 minut. Buchtu po úplném vychladnutí vyklopte vzhůru nohama.