ZELENINOVÝ SALÁT S MARINOVANÝM TEMPEHEM A KUSKUSEM ZE SYROVÉHO KVĚTÁKU
INGREDIENCE 2-3 porce:
- 1 střední hlávka syrového květáku
- cca 20 kešu oříšků (není nutné)
- 4-5 lžic lahůdkového droždí (na trhu je ho spousta)
- kapka extra panenského olivového oleje
- velká hrst cherry rajčátek na čtvrtky
- 2 lžíce nakrájených oliv bez pecky
- 1/2 hlávky ledového salátu
- 200 g na kostičky či plátky nakrájeného marinovaného tempehu
- špetka soli
POSTUP:
Dejte do mixéru květák a kešu a rozmixujte společně nahrubo – výsledkem bude drť , kterou si snadno pohledem můžete splést s kuskusem.
Poté tuto drť v míse zakápněte panenským olivovým olejem a smíchejte s lahůdkovým droždím. Ve velké míse smíchejte květákový kuskus s ostatními ingrediencemi a máte hotovo.
