PALEO PIZZA TAK TROCHU JINAK

ITALSKÁ KLASIKA NA MASOVÉM TĚSTĚ

INGREDIENCE, 3 středně velké porce:

  • 400 g BIO krůtího ml. masa
  • 2 lžíce rajčatového pyré
  • 2 lžíce oblíbených čerstvých italských bylinek – jemně krájené
  • 80 ml jablečného džusu/ freshe
  • 1 rozdrcený stroužek česneku
  • sůl, pepř
  • 1 střední cibule
  • 1 rajče 
  • 1 menší cuketa
  • 2 žampiony
  • hrst oliv
  • 80 g mixu listového salátu

POSTUP:

Troubu předehřejte na 200°C, plech/ formu na quiche vyložte pečicím papírem, z mletého masa vytvořte asi 1 cm vysokou hezky pravidelnou placku. Pyré smíchejte s bylinkami, česnekem, solí, pepřem a džusem. Vzniklou omáčku rovnoměrně rozetřete po masové placce a následně na placcku navršte jemně nakrájenou cibuli, plátky rajčat, oliv a hub. Pečte asi 30 minut (podle barvy zeleniny na povrchu). Podávejte teplé či studené s listovým salátem.

Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Mým posláním je dělat lidi zdravější a štíhlejší bez zbytečného počítání kalorií. Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře