CHLÉB Z MANDLOVÉHO MÁSLA

BEZ LEPKU, BEZ LAKTÓZY, BEZ SOJI, BEZ CUKRU, snadnější chleba snad už ani neexistuje

INGREDIENCE:

  • 4 BIO/ farmářské/ domácí vejce
  • hrnek (220-250g) mandlového másla
  • 1/2 lžičky soli (a pokud chcete jíst chleba jen na slano, přidejte oblíbené bylinky – já bazalku a tymián)
  • lžička sody

POSTUP:

Rozehřejte troubu na 150°C. Připravte si ideálně silikonovou pečicí formu na menší chleba, nebo klasickou vyložte peč.papírem, ať jde chleba hezky z formy ven.

Důkladně v mixéru spojte všechny ingredience, těsto vlijte do formy a pokud chcete, posypte vršek oblíbenými oříšky či semínky (já sekané para).

Pečte 30 min, poté vyndejte, nechejte vychladnout a hurá na to.

Chleba je nádherně měkoučký a vůbec se nesype. Uvidíte 😉

Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Mým posláním je dělat lidi zdravější a štíhlejší bez zbytečného počítání kalorií. Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře