BEZLEPKOVÝ CHLÉB

Snadný domácí chléb bez lepku, mléka a kypřidel. Krásně sytí a uchovaný v lednici vydrží až 5 dnů.

INGREDIENCE:

  • 50 g olivového oleje
  • 100 g vlašských ořechů
  • 100 g kešu
  • 150 g dýňových semínek
  • 100 g slunečnicových semínek
  • 100 g lněných semínek
  • 30 g konopných semínek
  • 6 BIO vajec
  • 1 čajová lžička soli

POSTUP:

Předehřejte troubu na 160 stupňů a vymažte si formu na chleba.

Ořechy si namelte na hrubo, poté přidejte semínka, vejce, olej, sůl a důkladně promíchejte. Hmotu přendejte do připravené formy a pečte 50 minut. Upečený chléb nechte vychladnout a poté teprve vyklopte a nakrájejte.

Pak už jen poslední krok – s čím si chlebík dát? S čokoládou, marmeládou, domácí pomazánkou?

Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Mým posláním je dělat lidi zdravější a štíhlejší bez zbytečného počítání kalorií. Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře