CHLÉB Z MANDLOVÉHO MÁSLA

BEZ LEPKU

BEZ LAKTÓZY

BEZ SOJI

BEZ CUKRU

snadnější chleba snad už ani neexistuje

INGREDIENCE:

  • 4 vejce
  • hrnek (250g) mandlového másla
  • 1/2 lžičky soli (a pokud chcete jíst chleba jen na slano, přidejte oblíbené bylinky - já bazalku a tymián)
  • lžička sody

POSTUP:

Rozehřejte troubu na 150°C. Připravte si ideálně silikonovou pečicí formu na menší chleba, nebo klasickou vyložte peč.papírem, ať jde chleba hezky z formy ven.

Důkladně v mixéru spojte všechny ingredience, těsto vlijte do formy a pokud chcete, posypte vršek oblíbenými oříšky či semínky (já sekané para).

Pečte 30 min, poté vyndejte, nechejte vychladnout a hurá na to.

Chleba je nádherně měkoučký a vůbec se nesype. Uvidíte ;)