ZDRAVÁ SNÍDAŇOVÁ BUCHTA

bez lepku a laktózy, hotová v mžiku

INGREDIENCE na menší plech

  • 2 banány
  • 4 vejce
  • ½ hrnku panenského kokosového oleje
  • 2 lžíce medu
  • 1 lžička jemně nastrouhané pomerančové kůry
  • ½ hrnku kokosové mouky
  • špetka soli pro zvýraznění chuti
  • 1 lžička perníkového koření

 

POSTUP:

Zapněte troubu na 170°C. Plech vyložte pečicím papírem (klidně jej vymažte ještě i kokosovým olejem, buchta se vám bude lépe vyndávat). Oloupaný banán nakrájejte podélně a vyložte jím celou plochu plechu. Vymixujte společně zbytek ingrediencí, vylijte těsto na banány a hezky uhlaďte do roviny. Pečte 30 minut. Buchtu po úplném vychladnutí vyklopte vzhůru nohama.