ROLÁDA BEZ MOUKY
CO TO??!!!!!!

Ano, je to tak! Tahle roláda je zcela „bezmoučná“ s minimálním obsahem tuku ukrytého ve žloutcích (ze vzduchu být úplně bohužel nemůže). Roládka je rychlá, chutná a oproti klasickým máslovým roládám má díky bílkům a tvarohové náplni i spoustu bílkovin, po kterých jen tak nebudete mít hlad.
INGREDIENCE:
POSTUP:
Oddělte bílky od žloutků a z bílků vyšlehejte tuhý sníh (pokud přidáte špetku soli, půjde to o něco lépe).
Žloutky vyšlehejte s kakaem a cukrem. Opatrně ručně vmíchejte vyšlehané žloutky k bílkům a vlijte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte na 200 °C á 7 minut. Upečené těsto ještě teplé srolujte i s pečicím papírem a nechte vychladnout. Mezitím smíchejte tvaroh s ostatními ingrediencemi. Pokud se rozhodnete mít roládu po všech stránkách krásnou, zarovnejte okraje rolády nožem a odkrojky rozdrobte do tvarohového krému. Tím pak potřete vychladlý plát těsta, doprostřed vložte pás banánů a srolujte. Roládu můžete polít rozpuštěnou čokoládou, není to však vůbec třeba. Pokud se do ní hned nepustíte, nechte ji chvilku odpočinout v lednici.