FITNESS CHEESECAKE S MINIMEM CUKRŮ

Klasická situace, kterou zná každý - jste doma a máte na něco neskutečnou chuť ... ani kilo banánů to prostě nespraví. Tak co teď? 🙂

Tenhle cheesecake plný bílkovin je řešení. Krásně sytí, je slaďoučký a hlavně bezvýčitkový 😉 .

 

INGREDIENCE NA 1 (DORTOVÝ ) CHEESECAKE:

  • 130 g jemných vloček nebo drcených cornflaků (dělají se i pohankové)
  • 3 lžíce klasického sypkého proteinu (syrovátka - příchuť je na vás - vanilka, moca....vyberte si 😉 )
  • 750 g polotučného/ nízkotučného tvarohu
  • 3 vejce
  • 3 lžíce medu (můžete i trošku víc, pokud jste na sladké)
  • voda na zředění
  • pár brusinek do tvarohového těsta

POSTUP:

První se vrhněte na přípravu korpusu. Vločky smíchejte s proteinem a podle potřeby přidejte vodu, aby se směs hezky spojila v kaši, ale netekla. Kaši následně rozetřete na dno pečicím papírem vyložené formy.
Do mísy dejte zbytek surovin, vše pečlivě zamíchejte a směs nalijte na připravený korpus. Povrh uhlaďte a dejte péct do předem vyhřáté trouby na 170°C po dobu 25 minut. Po upečení nechte důkladně vychladnout, ideálně dejte na pár hodin odležet do lednice. Cheesecake pak bude krásně pevný a ještě chutnější.