CELEROVÝ SALÁT S PARMAZÁNEM A VLAŠSKÝMI OŘECHY

Tento celerový salát  je osvěžující a křupavoučký, chuť vlašských oříšků se skvěle snoubí s chutí řapíkatého celeru a třešničkou na pomyslném dortu je parmazán! MŇAM!!!

Ideální je celerový salát jíst hned, tak je nejchutnější (přidaná sůl a parmazán tahá z řapíku velké množství vody, takže to po pár hodinách odležení nevypadá tak hezky).

INGREDIENCE 2 porce:

  • 2 hrnky řapíkatého celeru nakrájeného na tenké plátky
  • 3 lžíce strouhaného parmazánu
  • 1/3 šálku nahrubo nasekaných vlašských ořechů
  • 2 lžičky extra panenského olivového oleje
  • 2 lžičky čerstvé citronové šťávy
  • 1/2 lžičky (čerstvě mletého) pepře
  • špetka soli

POSTUP:

Vše smíchat