MATCHA LATTEE

Matcha tea pochází původně z Japonských polí, kde mu speciální technikou stínění brání v přístupu až 90 % slunečního světla. Matcha tea má díky tomu zvláštní silnou chuť. Holt velké množství chlorofylu,dělá své. Výroba matcha tea je mnohem náročnější než výroba klasických čajů a výrobní know-how si každý farmář pečlivě chrání.

Matcha napomáhá k:

• zlepšení koncentrace
• snížení cholesterolu v krvi
• zvýšení imunity
• podpoře vstřebávání vitamínů (A, E a C) a minerálů (železo, vápník, draslík a zinek)

INGREDIENCE:

  • 1 1/4 lžičky prášku matcha
  • polévková lžíce javorového sirupu nebo medu
  • větší hrnek kokosového nemléka

POSTUP:

Dejte si zahřát 1/4 mléka. Následně v něm rozmíchejte matcha tea tak, aby se dobře a všechen rozpustil, můžete klidně použít i mixér.

Pokud máte něco na našlehání mléka, určitě toho využijte. Pokud ne, nic se neděje. Zbytek mléka si oslaďte a v menším rendlíku zahřejte.

Do připraveného hrnečku přelijte oslazené (našlehané) nemléko, přes které přelijete horké matcha nemléko :).

Vaše lattee je ho-to-vo 😉